Storby, Jungle & Bounty

 

Rejsen starter i én af Asiens mest interessante byer, Kuala Lumpur, hvor vi blandt andet byder på en guidet sightseeing. Herfra kører vi videre gennem landet til verdens ældste regnskov Taman Negara, hvor I i 3 dage vil opleve en storslået natur og bo i  regnskoven. Fra Taman Negara går turen videre til Cameron Highlands. Her skal man være forberedt på at se en dejlig teplantage og smukke blomster, som man ikke vil se blomstrer andre steder i Malaysia. Rejsen afsluttes med et dejligt strandophold på Langkawi.

Fra pris 19.595,- pr. person (i delt dobbeltværelse)

Dagsprogram:
Dag 1 - 2: Afrejse Danmark/ Ankomst Malaysia
Dag 2-4: Kuala Lumpur - Tvillingetårne og Chinatown
Dag 5: Kuala Lumpur - Taman Negara
Dag 6: Taman Negara
Dag 7: Taman Negara - Cameron Highlands
Dag 8: Cameron Highlands
Dag 9: Cameron Highlands - Langkawi
Dag 9-13: Langkawi
Dag 14: Hjemrejse

Rejsens højdepunkter:
- Privat arrangeret sightseeing i Kuala Lumpur
- Et besøg i verdens ældste regnskov - Taman Negara
- Cameron Highlands-grønne bjerge, grøntsags-, te-, frugt- og blomster plantage
- Afslapning på de hvide sandstrande i Langkawi
DAG 1: Afrejse Danmark/ Dag 2: Ankomst Kuala Lumpur
I flyver fra Danmark til Kuala Lumpur via et stop i enten Dubai, Doha eller Singapore. Der er mulighed for stop-over en dag eller mere i én af de nævnte byer. Ved ankomsten til Kuala Lumpur, vil I blive mødt af vores engelsktalende repræsentant, som vil byde jer hjertelig velkommen til Kuala Lumpur,som har lidt af hvert at byde på. Herfra køres I til jeres hotel for de kommende dage, hvor I skal nyde én af Asiens mest interessante byer.
DAG 2 - 4: Kuala Lumpur - Tvillingetårne & Chinatown
Kuala Lumpur er kendt for verdens højeste tvillingetårne og for at være en multikulturel storby, hvor indiske- og buddhistiske templer ligger side om side med kirker og moskeer. Samtidig er det én af de mest moderne byer i hele Asien. Vi har arrangeret en sightseeing, for at få et overblik over byen og dens seværdigheder. Her vil I høre historien om, hvordan byen blev grundlagt af 87 kinesiske minearbejdere på en lille mudret flodbred for blot 150 år siden, til i dag at være én af klodens mest intense byer med et væld af shoppingmuligheder. Med din private guide oplever du Chinatown Open air Bazaar, Twin Towers, Sultan Abdul Samad Building og meget mere. Vi kan anbefale en middag i restauranten på toppen af KL Towers, hvor du kan opleve toppen af bygningen rotere sig, mens du spiser, og samtidig opleve hele den smukke Metropol i fugleperspektiv i knap 400 meters højde. Bestil den hos os, så booker vi et godt bord med udsigt.
DAG 5: Kuala Lumpur - Taman Negara
I dag starter jungle eventyret! Vi kører til den lille landsby “Jerantut”, via Genting Sempah bjergpas. Her er der arrangeret et lille ophold, hvor der kan nydes en lokal frokost omkring kl. 12.00. Turen går videre til flodbredden ved “Kuala Tembling”. Her går vi ombord på en longboat, der vil sejle os til Park-hovedkvarteret i Taman Negara; “Kuala Tahan”, hvor vi ankommer på eftermiddagen (bådturen varer i ca. 3 timer). Vi bruger aftenen på at slappe af efter dagens lange tur, hvor vi også nyder vores aftensmad på Taman Negara Resort. Efter aftensmad, kan dem der har lyst, tilmelde sig en natsafari.
DAG 6: Taman Negara
Efter morgenmaden starter vi vores opdagelsesrejse i junglen. Vi vandrer op ad smalle stier mod Teresik Hill, hvorfra du vil opleve en udsigt over regnskoven og se det højeste bjerg på den malaysiske halvø “Mount Tahan”, som når 2.178 meter over havets overflade. Du vil vandre på hængebroer, der hænger 30 meter oppe og har en samlet længde på 480 meter. At være heroppe giver en helt anden følelse, af at opleve junglen end når man går nede på jorden. Vi indtager frokost på Seri Mutiara restaurant. Efter frokosten sejler vi med båd op ad floden til “Lata Berkoh”, som er et område med gode fiskemuligheder. Her kan vi bade, fiske eller bare nyde den fantastiske og farverige flora og fauna. Hen af sen eftermiddag vil vi tage turen tilbage til vores resort, hvor vi spiser aftensmad og tager en velfortjent pause før næste dags oplevelser.
DAG 7: Taman Negara - Cameron Highlands
Efter morgenmaden tjekker I ud af hotellet, hvorefter jeres tur til Cameron Highlands starter. Når I ankommer til “Kuala Tembling” vil I blive hentet af vores repræsentant der vil sørge for kørslen til Cameron Highlands. Da Cameron Highland ligger i ca. 1.545 meters højde, vil I på den sidste del af turen, opleve opstigningen til plateauet. Her åbner sig en storslået natur, et grønt landskab med teplantager og grøntsagsdyrkning kommer til syne. Efter ankomst til hotellet og indtjekning, vil der være en guidet tur, hvor I vil opleve te plantagerne og tefabrikken. Resten af aftenen er til fri disposition.
DAG 8: Cameron Highlands
Hele dagen går til fri disposition, hvor der er mulighed for aktiviteter i form af fx golf, cykling eller vandreture.
Dag 9 - 13: Afslapning på Langkawi
Efter I har tjekket ud af jeres hotel i Cameron Highlands, bliver I hentet og kørt tilbage til Kuala Lumpur, en køretur på 5 timer. Herfra flyver I til den smukke ø Langkawi, som består af en ø-gruppe på over 99 øer, og byder på lange sandstrande, en masse vandaktiviteter, en vidunderlig natur og taxfree shopping. De næste par dage er til fri disposition.

DAG 14: Hjemrejse
Efter I har tjekket ud af hotellet, vender I tilbage til Kuala Lumpur for derefter at fortsætte turen hjem til Danmark.

Prisen inkluderer:
- Fly Danmark - Malaysia t/r
- 3 nætter i Kuala Lumpur -  inkl. morgenmad
- City tour i Kuala Lumpur
- Transfer Kuala Lumpur - Taman Negara
- 2 nætter Mutiara Taman Negara resort 3* inkl. program og helpension
- Transfer Taman Negara - Cameron Highlands
- 2 nætter Cameron Highlands Resort 5 * inkl. morgenmad
- Guidet tur til teplantagen og tefabrikken
-Transfer Cameron Highlands - Kuala Lumpur
- 5 nætter Meritus Pelangi Beach Resort 4+* inkl. morgenmad
- 2 indenrigsfly
- Alle transfer lufthavn - hotel t/r
- Rejsegarantifond bidrag

Prisen inkluderer ikke:
- Gouda årsrejseforsikring
- Sygdomsafbestillingsforsikring (6% af rejsens pris)
- Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”