Den Malaysiske Halvø

Penang & Langkawi

Penang & Langkawi

Rejsen begynder i den multikulturelle storby Kuala Lumpur, og fortsætter herefter til Penang, som udover at være en historisk og interessant by, også er en skøn badedestination. Turen slutter med et ophold på bounty øen, Langkawi, hvor I vil tilbringe de sidste par dage med afslapning.

button

Fra pris
kun 
13.995,-

Fra Melacca til Georgetown

Fra Melacca til Georgetown

På denne rejse kommer I til at opleve to historiske byer som begge er på listen over UNESCOs bevaringsværdige steder. Rejsen starter i Malacca, en lille havneby for derefter at fortsætte turen nordvest på til øen Penang, som udover historie, også byder på afslapning langs stranden.

button

Fra pris

kun 14.995,-

Cameron Highlands & Georgetown

Cameron Highlands & Georgetown

Cameron Highlands, her skal man være forberedt på at se en dejlig teplantage og smukke blomster som du ikke vil se blomstrer andre steder i Malaysia. Hernæst fortsætter turen til Penang, som udover at være en historisk og interessant by, også er en skøn badedestination.

buttonFra pris

kun 16.995,-

Storby, Jungle & Bounty

Storby, Jungle & Bounty

På denne rejse starter du i pulserende Kuala Lumpur, derefter går turen igennem verdens ældste regnskov Teman Negara og derefter oplever du også livet på teplantangerne i Cameron Highlands. Dit ophold slutter af med et velfortjent strandophold på Langkawi.

 

Fra prisbutton
kun 
16.995,-