Barfod & Bounty

Pulau Weh

Pulau Weh

Pulau Weh, en meget smuk ø lige ud for den indonesiske kyst. Øen byder på forskellige oplevelser- et flot natur, et rigt dyreliv både på land- og under vand og en masse vandaktiviteter.

Fra pris

kun 11.500,-

button

Perhentian

Perhentian

Tag på ferie på én af Malaysias mange bounty øer. Perhentian Island ligger ud for den nordøstlige kyst og her får du nemt indfriet dine drømme om et tropisk badeparadis. Øen er dækket af tæt jungle skov og omkranset af mange små og mindre sandstrande som indbyder til afslappende feriedage i vandkanten. 

Fra pris

kun 12.995,-

button

Tioman Island

Tioman Island

Tioman Island ligger midt i det sydkinesiske ø-hav. Tager man den lille ø i nærmere øjesyn ser man at den grønne pukkel er gigant træer og tæt eksotiske jungle, der rejser sig højt over det turkisblå hav. På grund af det varme og klare vand, er Tioman Island et paradis for dykkere. 

Fra pris 

kun 14.500,-button

Lankayan Island

Lankayan Island

Lankayan Island er ved at blive et dykkerdestination, og er ren luksus for folk med adventure i blodet. Her kan man opleve en række smukke rev, enkelte skibsvrag og i sæsonen fra marts til maj, kan man se de gigantiske og harmløse hvalhajer. 

Ligeledes er øen også et sted for skildpadder, hvor man kan se babyskildpadder på vej ud i havet.

Fra pris

kun 15.995,-

button

Gaya Island

Gaya Island

Besøg Gaya Island, én af Malaysias mange bounty øer. Øen ligger ikke så langt fra kysten og byder på lidt af hvert- vandaktiviteter, hiking, kulturelle oplevelser og afslapning. En ting er sikkert; her er du langt fra byen, larmen, stress og støj, mens du har de hvide sandstrande og det turkisblå hav lige udenfor døren.   

button

Fra pris

kun 15.995,-

 

 

Pangkor Island

Pangkor Island

Det mest fascinerende ved Pangkor er at øen blot ligger 4 timers kørsel i bil fra Kuala Lumpur. Vend Twintowers, voldsom trafik og stormagasiner ryggen, og tag på en fascinerende tur til dette lille paradis med dejlige strande og svajende palmer.

buttonFra pris

kun 16.995,-

 

 

Redang

Redang

Et tropisk paradis, som tilbyder de bedste strande, snorkling og dykning lige ud for den malaysiske halvø. Østsiden af øen er præget af de smukke kridhvide strande hvor Long Beach er den smukkeste af dem alle. På vestsiden vil du opleve den mere rå natur med stejle klippesider og tæt jungle. 

Fra pris

kun 17.995,-

button

Langkawi & Koh Lipe

Langkawi & Koh Lipe

Øen Langkawi består af en øgruppe på over 100 øer, og byder på en masse forskellige oplevelser - en vidunderlig natur, små landsbyer, shopping, de lange sandstrande og sidst men ikke mindst, en masse vandaktiviteter. 

 

button

Fra pris

kun 19.995,-